Provedite pet sati u fantastičnom Ermitažu

Fantastični Ermitaž, nekadašnja carska palata, danas je jedan od najimpresivnijih muzeja sveta. Uživajte u virtuelnoj turi  sa Epl-om!

S obzirom na sve veći broj zemalja koje zatvaraju granice i proglašavaju opšti karantin, vrlo su male šanse da ćemo uskoro da putujemo negde. Vrlo male…

Ako smo fizički sprečeni da putujemo, to ne znači da putem određenih virtuelnih tura kroz svet muzeja, destinacija i palata.

Da li ste već bili u Ermitažu?

Za sve one  koje privlači carska Rusija, a posebno veličanstveni Ermitaž  u Sankt Peterburgu, sada postoji alternativa. I to odlična!

Naime, kompanija Epl (Apple) je objavila reklamu, snimljenu iPhone-om u Ermitažu, koja traje 5 sati i 19 minuta! Da, dobro ste pročitali.

Video o Ermitažu, snimljen je u 4k rezoluciji, iz jednog kadra. 

Zanimljivo je da je napravljen sa ciljem da promoviše trajanje baterije smart telefona iPhone 11.

Pet sati u Ermitažu –  art dela, plesni nastupi i koncert

Ako znamo da je nekadašnja carska palata, danas jedan od najimpresivnih muzeja sveta, koji ima bogatu riznicu art dela, ne sumnjamo da ćete uživati dok šetate sa Epl-om.

Tokom ove virtuelne šetnje Ermitažom, moći ćete da zavirite u čak 43 galerije Ermitaža, koje čuvaju 588 dela starih majstora kao što su Rembrant i Karavađo.

Takođe, i da pogledate plesnu tačku Ermitaž teatra, te poslušate koncert ansambla ruskog kompozitora Kirila Rihtera.

Uživajte u virtuelnoj turi: https://www.youtube.com/watch?v=49YeFsx1rIw

O Ermitažu smo pisali u člancima: http://pslanguagecafe.com/carobni-ermitaz-i-francuski-impresionisti/  i   http://pslanguagecafe.com/sankt-peterburg-dozivite-rusku-bajku-u-carskom-gradu-i-bozanstvenom-ermitazu/

Izvor: https://www.travelmagazine.rs/

 

 

Povezane objave