Gabrijelov pakao

U iščekivanju premijere filma Gabrijelov pakao, preporučujemo vam da pročitate bestseler po kojem je snimljen film.

Gabrijelov pakao – Silvan Rejnard – Sinopsis

Prvi deo senzualne trilogije koja je osvojila
Svetske liste najčitanijih naslova.

Facilis decensus Averni

U pakao lako je sići.

Gabrijel Emerson profesor je na Univerzitetu u Torontu i svetski poznat stručnjak za Dantea. Markantan i tajanstven, danju je posvećen akademskoj karijeri, a noćima se prepušta nesputanim užicima.

Na prvi pogled Gabrijel ima sve što se može poželeti, ali razdire ga mračna prošlost i uverenje da za njega nema iskupljenja zbog greha koji je počinio…

Gabrijelov spas iz vlastita pakla nagovestiće dolazak ćudljive studentkinje Julije Mičel, koja nije ni slutila da će na poslediplomskim studijama sresti muškarca kojeg je upoznala u gimnazijskim danima i nikada ga nije zaboravila.

Gabrijel i Julija neće moći dugo izbjegavati uzajamnu privlačnost i ulaze u vezu kojom on ugrožava svoju karijeru. Može li Julija biti Gabrijelovo okajanje, njegova Beatriče…?

Gabrijelov pakao, intrigantna i strastvena priča o zabranjenoj ljubavi, prvi je dio trilogije koja je nastala na blogu kao fanfikcija Sumrak sage, i to pre erotske trilogije Pedeset nijansi.

Roman je munjevito osvojio i očarao publiku, a autor ga je objavio pod pseudonimom i sve što se zna o njemu jest da živi u Kanadi, te da voli i proučava renesansnu umetnost.

Autorka Pedeset nijansi u svojoj knjizi napisala mu je i posvetu: “SR, hvala ti za korisne savete od početka i što si bio prvi”.

Trilogija o Gabrijelu, inspirirana Danteovim delom i njegovim odnosom sa Beatriče Portinari, baš poput Pedeset nijansi uspela je postati svetska senzacija, o njoj se raspravlja na blogovima u celom svetu.

Autor knjige je Silvan Rejnard, a izdavač je Vulkan.

Đulio Beruti kao Gabrijel

Mnogi čitaoci priželjkivali su ekranizaciju ovog uzbudljivog romana.

Premijera filma zakazana je za 29. maj a glavne uloge tumače markantni Đulio Beruti, glumac i maneken, jedan od najzgodnijih Italijana i australijska glumica Melani Zaneti.

Zvuči obećavajuće, zar ne?

Pogledajte trejler: https://www.youtube.com/watch?v=a581-Vb-nrQ

Foto: https://www.imdb.com/ I https://twitter.com/sylvainreynard

Povezane objave