Poklon aranžmani za posetioce Sajma turizma


Sedam poklon aranžmana namenjenih za letovanja u Grčkoj ili uskršnja poseta Zlatnom Pragu spremno čekaju posetioce Sajma turizma.

Sajam turizma

Sajam turizma u Beogradu jedan je od najvećih i najposećenijh sajmova koji se organizuju u jugoistočnoj Evropi. Za veliki uspeh manifestacije zaslužni su i poslovni posetioci i izlagači, a posebno najšira publika koja u velikom broju dolazi na sajam.

Svojim vernim posetiocima i onima koji po prvi put dolaze na sajam da pronađu svoje putovanje iz snova i dobro se provedu, Beogradski sajam sprema prijatna iznenađenja.

Svako ko dođe na sajam i kupi kartu može da očekuje neke od pripremljenih poklona. A šta drugo na Sajmu turizma da se očekuje ako to nisu putovanja?!

Lefkada

Ukupno sedam poklon aranžmana namenjenih za letovanja u Grčkoj (Lefkada, Кrf, Skiatos, Кefalonija i Tasos) ili uskršnja poseta Zlatnom Pragu spremno čekaju posetioce Beogradskog sajma.

Poklone će dobiti posetioci Sajma turizma koji se angažuju kroz dve kampanje (Instagram i Facebook), koje Beogradski sajam organizuje povodom održavanja Sajma turizma 2019.

Skijatos grad

Instagram kampanja

Instagram kampanja (traje četiri dana i predviđa dva poklon putovanja). Pozivamo sve posetioce sajma i ljubitelje putovanja i druženja da od 21. februara u 10 do 24. februara u 18 časova, postave na društvenu mrežu instagram fotografije sa određenih lokacija na sajmu koje treba da pronađu.

Navedene lokacije predstavljaju postavljene 3d Hashtag oznake #sajamturizma2019.

Krf

Post sa najviše “lajkova” omogućiće da otputujete na neku od destinacija, a sa jednog instagram naloga moguće je postaviti jednu fotografiju.

Dobitnici poklon putovanja biće proglašeni u ponedeljak, 25. februara, na sajtu Beogradskog sajma.

Prag

Dakle, procedura za učestvovanje u instagram kampanji je sledeća:

Zapratite profil @beogradski_sajam

Tagujte svoju fotografiju sa @beogradski_sajam

Postavite #sajamturizma2019

Kefalonija

Fejsbuk kampanja

Facebook kampanja (traje četiri dana i predviđa četiri poklon putovanja) – Sa jednog fejsbuk naloga moguće je svaki dan od 10 do 09:59h narednog dana.

I u predviđen prostor za to na profilu Beogradski sajam – sajam turizma, postaviti po jednu fotografiju sa lokacije na kojoj je postavljen 3d Hashtag oznake #sajamturizma2019.

Fotografija koja dobije najviše lajkova do 09:59h sledećeg dana – dobija neka od poklon putovanja.

Tasos

Procedura za učestvovanje u fejsbuk kampanji je sledeća:

Lajkujte stranicu Beogradski sajam – sajam turizma

Postaviti fotografiju u postu sa 3d Hashtag sa određene lokacije

Izvor: Кuća dobrih vesti

Virtuelnu posetu sajmu možete upriličiti klikom na: https://sajamturizma.blic.rs/agencije/

Povezane objave